Sick-

 2009.02.06. 22:41

 

 

 

 

 

 

Gyönyörű napra ébredtünk ismét szar nap =) Egy idő után megszokja az ember , de nem sajnáltatni fogom magam =D

Hát ma megint elöjtt rajtam hogy nagyon hiányzik egyik barátnőm akit egyetlen szó miatt veszítettem el amit nem is gondoltam komolyan,és még a mai napig is nagyon bánom =/ De már nemtudok mit csinálni, sajna ilyen az élet.

De nem csak szomorú dolog van ám az életben! Mert sokan szeretnek! Nem tudom miért, de jólesik hallani tőlük hogy van akinek hiányzok és van aki gondol rám :) Bár ma előtőr belőlem minden érzelem fasztudjamért D: De sebaj xD Elvagyok egyik percben bőgők másikba vigyorgok biztos klimaxolok xD De anynira jó hogy sokan ittvannak nekem akikre számíthatok és akiket szeretek és ők is szeretnek engem!(L)

De ha belegondolok! Új életemvan! 16.5 évet ott kelett hagynom egyik napról a másikra, anélkül hogy elbúcsúzhattam volna bárkitől is. Nagyon rossz érzés volt otthagyni őket! Nem mondom ki de a mai napig hiányzik a régi életem és vissza akarom kapni! De nem úgy ahogy volt. Nem akarok visszemenni mielöütt félreérti valaki is ! De mégis hiányzik az a 16.5 év! Bár. MSN-en tudok bezsélni velük, de nem ugyanaz =/ Nagyon hiányoztoooook(L) =/ De megígérem még találkozunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yuzuyu.blog.hu/api/trackback/id/tr39927572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása